joi, 15 mai 2008

Presa despre viitorul fost primar Chiliman si viitor puscarias...



Iata cateva articole dragute despre actiunile lui Chiliman ca primar de sector:


http://www.umbraonline.ro/investigatii173/173.htm

http://www.cotidianul.ro/de_ce_sa_nu_i_votam_azi_chiliman_murgeanu_si_tudorache-46275.html

http://www.ziare.com/Instanta_mentine_urmarirea_penala_impotriva_lui_Chiliman-269726.html

http://www.romanialibera.ro/a124022/chiliman-si-seuleanu-audiati-la-dna-video.html

http://www.urbaniulian.ro/?p=366

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/802551/Constructie-ilegala-pe-semnatura-lui-Chiliman/

http://www.curentul.ro/index.php/Actualitate/Chiliman-isi-abureste-alegatorii-cu-reabilitarea-termica.html

http://www.curentul.ro/index.php/Actualitate/Chiliman-a-ridicat-in-fals-o-baraca-la-rang-de-monument-istoric.html

http://www.curentul.ro/index.php/Actualitate/Chiliman-a-platit-ilegal-miliarde-de-lei-vechi-din-bugetul-primariei.html

http://www.curentul.ro/index.php/Actualitate/Chiliman-vinde-WC-urile-publice-din-Herastrau-drept-monumente-istorice.html

http://www.gardianul.ro/2006/01/17/actualitate-c24/andrei_chiliman_cel_mai_tare_mostenitor_dintre_edilii_capitalei-s72593.html

http://sutu.ro/2008/04/30/si-tu-google/

http://www.ziare.com/Primarul_Chiliman_isi_gadila_alegatorii_la_Summitul_cetatenilor-288150.html

Lista ramane deschisa. Puteti posta aici si articole laudative la adresa primarului penal, daca exista asa ceva, desigur. Spre deosebire de domnia sa, noi nu practicam cenzura pe acest blog!

13 comentarii:

Anonim spunea...

Au ales bine titlul ala "Primarul impute locul sub el", e reprezentativ.

Anonim spunea...

Si aici:
http://www.gandul.info/jurnalism-cetatenesc/poveste-din-cartier-poveste-fara-sfarsit.html?7146;2578463

Anonim spunea...

Ba, dar ati gasit tot articole unul si unul despre Chiliman. In toate ziarele obscure (Umbra?) sau cele platite de Murgeanu (Curentul). Imi pare rau de voi ca nu gasiti articole despre Tudorache al vostru, ca n-a facut si nu face nimic. Aaaaa, cu notabila exceptie ca l-a mazilit pe Nastase cand i s-a dat ordin. Las' ca-i trece. Penibililor :::)))

antichiliman spunea...

Ar fi trebuit sa citam poate si din fituica ta INFECTA, "Vocea Primariei", pe care o scoti pe banii contribuabililor si care iti tradeaza tendintene grandomane, mai animalule? Chiar am vrut, crede-ne, dar n-o gasim pe net...

Anonim spunea...

http://www.antena3.ro/index.php?left_choose=pol&id=49161&ext=1&done=1#com

Anonim spunea...

A-ti modera comentariile nu reprezinta un act de cenzura. Si eu pe umilul meu blog imi moderez comentariile. A avea blog inseamna automat a-ti impune autoritatea pe un teritoriu ce iti apartine. nu cred ca Andrei Chiliman impune cenzura daca isi modereaza comentariile. pe langa faptul ca isi stabileste propriile reguli pe blog, este om. Nu cred ca ti-ar conveni nici tie sa lasi comentarii pe blogul tau ce ti se par grosolane sau inoportune.

Anonim spunea...

Ce-i mai baietas isteric (ma refer aici la @antichiliman), ai inceput sa faci spume mai ceva ca Fairy? Stii care-i partea misto? Ai facut parodia asta de blog si doar eu ti-o tin in viata, ca-ti dau cate o replica, mai zdeanta. Dar ma voi distra si mai tare sa te vad facand in continuare clabuci singur, fara sa te bage nimeni in seama. Hai succesuri multiple.

antichiliman spunea...

Mai sa fie... mai nou esti si fata ("rafaela"...) - vezi sa nu te dea de gol IP-ul...
Stiu si eu daca-s singur pe aici? Vad ca peste 50 de oameni care au participat la sondajul nostru (and counting!) te vor la puscarie cel putin 5 ani numai pentru magaria cu Henri Coanda. Sa nu zici ca l-am falsificat, caci stii bine ca nu-i asa...
Ne bucuram ca ne tii "in viata", continua sa o faci, la Jilava s-ar putea sa nu ai acces la net...

Anonim spunea...

http://www.curentul.ro/index.php/Actualitate/Chiliman-aratat-cu-degetul-pentru-stoparea-ilegala-a-constructiei-cartierului-Henry-Coanda.html

Anonim spunea...

Ceea ce faceti voi este complet gresit si nedrept.Nu faceti decat sa atacati un om responsabil care si-a facut datoria de-a lungul celor 4 ani de mandat.Probabil nu sunteti decat niste copii platiti sa-si bata joc si sa critice ,pe nedrept de altfel munca unui om caruia i-a pasat de soarta cetatenilor si alegatorilor sai.Nu ca altii care spun doar vorbe in vant si cheltuie aiurea si fura banii publici.Niste oameni corupti care fac parte din mafia portocalie ca si voi astia care ati creat blogul asta,niste incapabili si frustrati.

antichiliman spunea...

Sigur ca da, asa este, aveti dreptate...
Serios acum, incearca textele astea cu gospodinele menopauziste carora le-ai propus termopane gratis. CANALIE!

Anonim spunea...

@Anonimul din 23 mai 2008 00:58. Nu nu sunt pusi de "mafia portocalie", aia sunt mai destepti. Sunt zdrente pesediste care se uita cu jale la "marele" lor candidat care cu greu se ridica din marja de eroare in sondaje. Rosii si prosti, la fel ca pe vremea comunistilor, ei cred ca tot ce zboara se mananca.

Sfatul meu: Lasa-i cu blogul lor sa discute intre ei, ca-ti pierzi timpul inutil. Auzi la berbecul ala de @antichiliman ce se mandreste el ca i-au votat 50 de cretini in sondajul lui imbeciloid... Si ce inseamna, mai istericule, 50 de tampiti ca tine, ca nici macar la categoria minoritate nu intrati!

Hai siktir!

Anonim spunea...

Iata ca cel care a fost candidatul 'zdrentelor pesediste' s-a dat la fund in primul tur si tot se fac comentarii pe blogul asta. Mai avem 10 zile si vom scapa de primarul mafiot. Moooie la toti kilimanii!!!