marți, 13 mai 2008

Nesimtire fara granite




Principalul dusman al cartierului Henri Coanda, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, are nesimtirea de a candida pentru un nou mandat. Sperand probabil ca numerosi naivi il vor sustine, prostiti de promisiunile sale mincinoase, individul si-a lansat un site de propaganda si un blog unde isi peroreaza tampeniile. Pentru cei care va simtiti afectati, intr-un fel sau altul, de actiunile acestui individ fara scrupule, va invitam sa folositi acest blog pentru a va striga durerea.


8 comentarii:

Anonim spunea...

Constatam cu o deosebita scarba ca principalul dusman al cartierului Henri Coanda, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, are NESIMTIREA de a candida pentru un nou mandat. Dupa ce a nenorocit familii care si-au investit toate economiile in construirea unei case civilizate (individul a folosit formula "vile de lux"...), refuzand timp de un an si jumatate sa dea autorizatiile pentru construirea cartierului HC pe motiv ca a "auzit" ca sunt niste revendicari... Dupa ce a ignorat conventiile incheiate de Primaria Sectorului 1 in 2003 pentru viabilizarea cartierului... Dupa ce a aruncat cu noroi in niste oameni nevinovati pe care i-a numit "nomenclaturisti", acest individ, exponent al unui partid INFECT, are tupeul sa mai ceara un mandat! Sperand probabil ca numerosi naivi il vor sustine, prostiti de promisiunile sale mincinoase, individul si-a lansat un site de propaganda si un blog unde isi peroreaza tampeniile... Mai sa fie!

Cetateni ai Sectorului 1. Daca va pierdeti vremea pe aici, va invitam sa cunoasteti niste "nomenclaturisti" nenorociti de maretul edil:
www.geocities.com/victimeANL

In respectivele reportaje TV nu apare inca imaginea unui WC in curte, cu postere electorale ale d-lui Chiliman, pentru a-i da acelui closet un aspect mai... european. Culmea ironiei, pentru a-l realiza ne trebuie aprobare chiar de la marele dusman...)

Anonim spunea...

@fam bucurescu: Ati scris toata familia sau doar "membrul" acesteia? Bai penibililor, n-a vrut sa va faca jocul cu vila luata la sfert de pret si e oftica mare? Tot aia e, indiferent ca faceti voi gat sau nu. In niciun caz n-o sa iasa primar Tudorache sau murgeanu. Tot cine face treaba va fi ales, nu conteaza ca v-a lasat pe voi fara vila :).

Anonim spunea...

First of all: de la toti membrii familiei, inclusiv de la cel mic: penibil e fiul lui ma-ta si tot penibil este partidul ala de mafioti care te sustine!!!!!
"Vila" noastra "luata la sfert de pret" in 2003 (cu banii blocati in banca de atunci pana astazi), contra unei sume cu care ne cumparam atunci doua apartamente, are 79 mp suprafata utila. Nici macar ma-ta nu credem ca s-ar simti in largul ei intr-un spatiu atat de stramt, daramite patru persoane... Chiar vrei sa-ti lipim chipul scarbos pe WC-ul din curte? Catea televiziuni se arata interesate de subiect...

Fam. Bucurescu (toti cei patru...)

Anonim spunea...

Normal ca acest primar a pus bete in roate cartierului pt. ca nu a primit nici o spaga, ca la alte investitii private (vezi Baneasa Investment),si aici in zona aceasta era o paine mare de mancat, ghinionul lui e ca aici a fost ales terenul de ANL, si nu a reusit sa-l matraseasca cu niste presupusi mostenitori, cum se intampla in tot Bucurestiul, de aceea a tot tergiversat treaba, doar doar se va gasi o portita sa se opreasca proiectul si sa-si ia portia cuvenita.Dar tare mi-e frica de faptul ca orice primar ar fi fost, dorinta de spaga ar fi fost aceeasi, asa ca probabil ar trebui ales cel mai "nebun" dintre candidati, sa nu-l intereseze spaga - credeti ca exista un asemenea politician? Hmm.

Anonim spunea...

@fam bucurescu: Nu pot trage decat concluzia ca esti pur si simplu cretin, sa dai atatia bani pe o himera de 79 mp. Daca ce scrii e adevarat (ceea ce ma indoiesc, pesedist de doi bani) esti prost de bubui (existau multe cai sa reziliezi contractul, sa-ti deblochezi banii si sa cumperi cele doua apartamente) si nu meriti atentia mea. Daca nu, esti doar un shoshonar online, si iarasi nu ma interesezi. E plin Internetul de specii ciudate...

Anonim spunea...

Domnul Chiliman a reusit sa dea o caruta de bani inapoi le buget la sf anului 2007. N-a avut pe ce sa dea banii... Acum se bate cu pumnii in piept ca sunt unele strazi neasfaltate si ce minunatii ar face el daca vor fi unii tembeli sa-i acorde incredere inca 4 ani.
Oarecum raspunzand anonimului care este pro Chiliman:
Mister Chiliman a gasit bani si bunavointa sa asigure utilitati pentru Baneasa investments dar pentru cartierul Henri Coanda... mai bine s-au returnat banii la buget. La pretul de 80.000 Eur(la cursul de 41.000 lei vechi) l-as ruga pe domnul anonim care bate campii sa faca socoteala cate apartamente puteam cumpara in 2003.
Dar am mers pe mana statului lu' peshte si acum suntem conmsiderati si PSD-isti pentru ca am avut nebunia sa ne vindem apartamentul cu 20.000 Eur ca sa putem plati avansul pentru visul de a ne vedea copiii jucandu-se pe o palma de pamant de 200 mp luata in concesiune de la statul roman pe 49 de ani pe niste sume care le va umfla un primar gen Chiliman, dupa ce a ignorat si umplut de noroi cu buna stiinta visele a opt sute si ceva de familii din clasa medie.

...
Ca orice padure in care gasesti si uscaturi, este evident ca din cele 1100 de case construite, unele sunt construite cu dedicatie speciala pentru nume sonore de pe la si de pe langa clasa ploconitica. Asta se intampla inevitabil pana si la nivel prezidential... dar opt sute si ceva de familii isi blesteama ziua in care si-au permis sa-si doreasca o casa (nici pe departe vila) cu o bucatica de pamant pe care copiii sa se joace un pic mai departe de catacombele/santurile/gunoaiele din spatele blocului.

Deci, domnule anonim, daca aveti un pic de creier si el, creierul mai si functioneaza, inainte sa dati cu piatra si/sau sa va surprindeti vorbind aiurea despre subiecte despre care n-aveti habar, mai bine... mergeti la un mic ... si o bere cu nea Chiliman... ca de iesit primar inca mai sper sa nu mai iasa Chiliman.


Semnat
Un alt tzepuit batut in soarta de nea Chiliman

Anonim spunea...

Suntem pur si simplu cutremurati ca nu meritam atentia vajicului primar, nu stim cum o sa supravietuim, zau asa...
Noi - pesedisti?! E cam greu sa fii pesedist cand ai participat, ca umil elev de liceu, la fenomenul Piata Universitatii. E cam greu sa fii pesedist cand detesti pana in maduva oaselor mentalitatea comunista. Pe de alta parte, marite primar, te crezi chiar singura LICHEA politica din romanica cu r mic? Iliescu, Nastase, Mitrea n-or fi si ei din aceeasi categorie? Sunt si inca cum, doar ca astia iti dau clasa la limbajul de lemn, esti mic copil pe langa ei...
Asadar pesedisti nu suntem. Sa fim oare pedisti (pedelisti, pardon)? Hm, fostul mare navigator de la JO Moscova, ajuns printr-o ironie a sortii cel mai IMBECIL primar din romanica cu r mic, se inseala amarnic daca isi imagineaza ca ne incanta ceva sau cineva din tabara lingailor primului marinar al tarii.
Si atunci ce ar mai ramane? Partidul bolnavului mintal WC Tudor sau cel al oierului Beeeecali? Nu, nicidecum.
Cu apartenenta politica n-ai nimerit-o, nene. De altfel, in ultimii 8 ani nu ne-am deranjat sa mergem sa votam pe cineva, dovada stau actele de identitate.

Campion la a-si da cu parerea in special cand nu se pricepe, edilul handicapat mintal pretinde ca puteam rezilia contractul cu dinozaurul anelist. Hm din nou. Individul se face ca uita sau pur si simplu nu stie ca in momentul in care a blocat cu marsavie proiectul "Henri Coanda", preturile pe piata imobiliara explodasera si ca banii investiti in "vila de lux" nu mai ajungeau pentru un apartament comunist la bloc, iar ulterior nici pentru o garsoniera...
Pe de alta parte, probabil ca individului de la partidul imputzit ii este foarte draga sintagma "a fugi ca sobolanii" si el asa ar fi procedat: cum aparea un obstacol, cum dadea fuga la dinozaur sa rezilieze contractul. Ei bine, exact asa au procedat unii dintre adevaratii nomenclaturisti care apucasera un lot in HC - au spalat putina si s-au "multumit" cu o vila in cartierul Parcul. Si uite asa a scapat Henri Coanda de niste sobolani, iar cu un minimum de luciditate din partea alegatorilor, va scapa si sectorul 1 de SOBOLANUL care il conduce!

Inca o data suntem profund afectati ca nu meritam atentia unui primar OLIGOFREN.

Fam. Bucurescu

antichiliman spunea...

Ne bucuram ca am reusit sa-l enervam atat de tare pe dl. Chiliman cu acest blog. Ne onoreaza faptul ca domnia sa a ajuns sa scrie mai mult pe blogul nostru decat pe al sau si il invitam sa-si posteze in continuare opiniile, oricat de deplasate sunt acestea. Multumiri!